Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Brain storming: πετάει ο φραππέ;

Όταν δεν αρκεί το ένα κεφάλι, μαζευόμαστε 10. Οι 5 από μας στο γραφείο της Θεσσαλονίκης, οι υπόλοιποι, μέσο Skype και ανοιχτής ακρόασης, στη Μόσχα και στο Κίεβο.

Σήμερα συζητούσαμε για το παρόν blog. Τι θα γράφουμε; Ποιος θα μας παρακολουθήσει;  Πως θα το κάνουμε ενδιαφέρον;

Τι θα γράφουμε;

Έχουμε, από το Ρωσικό Διαδίκτυο, κάποια πασίγνωστα παραδείγματα επιχειρηματιών που ξεκινάνε το έργο τους από το μηδέν, και το κάθε βήμα τους  περιγράφουν στο blog. Πρόκειται για συναρπαστικά Reality show, έτοιμα βιβλία – ιστορίες επιτυχίας… Θέλουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο στο Frappe-in-Russia.

Ποιος θα μας παρακολουθήσει;  

Ο Έλληνες επιχειρηματίες, οι νυν και οι μελλοντικοί, που αναζητάνε λύσεις στην κρίση. Εάν πετύχει το σχέδιο μας, θα είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για όλους, καθώς ξεκινάμε τώρα, ξεκινάμε από το μηδέν, με βάρκα την ελπίδα.

Για να πετύχει…

Η κάθε συμβουλή σας θα είναι πολύτιμη. Γι’ αυτό και ξεκινάμε αυτό το blog, για να διευρύνουμε το brain storming μας για όλη την Ελλάδα.

Πως θα κάνουμε το blog μας ενδιαφέρον;

Σήμερα το σκεφτήκαμε! Οι περιπέτειες του φραππέ στη Ρωσία είναι ένα εκπληκτικό θέμα για σκίτσα και κομιξ! Ο φραππέ αγκαλιά με την αρκούδα, ο φραππέ με ετικέτα «Στολίτσναγια», ο φραππέ με γούνινο σκούφο… Ζητείται άμεσα σκιτσογράφος! Η μήπως να απευθυνθούμε στον Αρκά;
Σοβαρά τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου