Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Παμε στο...Κίεβο!


Αφού έγινε η παρουσίαση του κεντρικού μας γραφείου στην Φραπεδούπολη- Θεσσαλονίκη, προχωράμε στο άλλο μεγάλο κέντρο της εταιρείας μας, στο Κίεβο. Εκεί, όπως και εδώ τα ΧΧ χρωμοσώματα έχουν επικρατήσει εξ ολοκλήρου, με μια μικρή διαφορά που οφείλεται σε ‘μένα, τον μοναδικό εκπρόσωπο του Υ κόσμου. Σήμερα θα γνωριστείτε με την Μαρίνα Σαχάτσκαγια, η ίδια βέβαια ακόμη δεν το ξέρει, όμως θα το μάθει σύντομα.
Νεότατη κοπέλα, μητέρα ενός παιδιού στα 25 της, εργάζεται με πολύ όρεξη όπως δηλώνει, από τον Ιανουάριο αυτού του χρόνου. Η Μαρίνα σπούδασε στο αγροοικολογικό πανεπιστήμιο του Ζιτομίρ (Zhitomir) της Ουκρανίας, και αποφοίτησε ως μάνατζερ επιχειρήσεων. Είχε την τύχη να ταξιδέψει και να εργαστεί στην Αγγλία, και να κατοχυρώσει ένα πολύ καλό ποσοστό (περι το 12%) στην Oriflame, στο χώρο του δικτυωτού μάρκετινγκ. Αυτό της έδωσε κύρος, τόλμη και «γνώση μεταχείρισης» απρόβλεπτων πελατών, διαφορετικής προσωπικότητας κάθε φορά. Με αυτά τα εφόδια, κατέφτασε στην "Οργανωτική", πολύ άνετη και χαλλλαρή, και σχεδόν αμέσως της άρεσε η μεθοδικότητα της εταιρείας και το αντικείμενο εργασίας φυσικά. Ασχολείται και αυτή με τα τουριστικά, και συγκεκριμένα με τις πωλήσεις κρατήσεων χλιδάτων βιλών, στους φίλους μας ρώσους. Της αρέσει η δουλειά σε ένα σύνολο, μια ομάδα. Νιώθει ότι κάθε επιτυχία είναι και δικιά της, και θέλει να νιώθει πάντοτε ότι αποτελεί βασικό συνδετικό κρίκο του συνόλου αυτού… να ξεχωρίζει. Η ζωή της έχει μάθει να αγωνίζεται μέχρι τέλους, «μέχρι να ματώσει η μύτη» όπως λέει η ίδια.
Αυτά τα τελευταία λόγια μου φέρνουν δέος για 2 λόγους! Πρώτον, στην μεγαλειότητα της προσωπικότητας αυτής, (αν και πιτσιρίκα) και δεύτερον, στο ότι σήμερα πραγματικά ο καθένας από εμάς, πρέπει να ζει και να κοιμάται με αυτήν την φράση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου